петък, 4 ноември 2011 г.

За чалга дискотеките,нездравословните кифли и слабите свалячи

Котън-Студентски град.Преслава.Аз и мойте колеги.
Най-тъжният момент за една компания-когато нисичка татуирана мацка,с умения на ръгбист,се протегне и вземе празната бутилка.
Най-смешният момент-когато колегите ти гледат с изумения танцовите ти способности,разбира се,по подразбиране много добри! и недоумяват как си успяла да замениш Конвърските с тези токчета...
Най-очарователният момент-салфетка от пода да се залепи за токчето ти и някой сладур да реши да те спаси от мъките,като те хване за кръста,за да спреш да мърдаш като пеперуда в паежина и да настъпи салфетката,а ти да мигаш насреща,като Олив Ойл очарована от мускулите на Попай.
Най-класическият момент-охраната да изведе,посочения от танцьорката тип,а неговата мацка да я изгледа злобно.
Най-неочакваният момент-още на входа да видиш свой съученик,който е на опашката пред теб и още по-неочакваното няколко часа по-късно да се целувате.
Най-добрият спомен-снимка в Disco.bg (няма как да не спомена,че фотографа беше доста симпатичен!) и още няколко с  колегите,крещящи "Помощ,помощ..."


Колкото до нездравословните кифли...айде бе хора-вземете да се храните здравословно! Яжте ябълки! Те имат по-малко самочувствие...нали за със закръглени форми,но пък съдържат по-малко калорий...и ще искаш да се срещнеш с тях,поне още няколко пъти,за да се заситиш!

Слабите свалячи- е,добре де...има ги и добри...признавам! Но,за да бъдеш добър не трябва да изоставиш момичето още преди края на вечерта и то по-най нелепи причини.Добре,че сме Големи момичета...а тях....така де...не ги ебе!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...