петък, 1 юли 2011 г.

insatiable....


От месец някъде се чувствам самотна... Имам нужда от ласки! От мъжко стабилно присъствие! Някой да ме обгърне с ръце и да се чувствам защитена! И,разбира се,ме тресе и силно сексуално желание! Дори днес бях привлечена от един стар приятел,с който се виждаме много рядко! Вярно е,че той по принцип си е привликателен,но сякаш не го бях забелязвала...до днес! Дори вероятно ще отида на едно парти заради него...едва ли ще се получи нещо...Предполагам,че ще прекарам вечерта единствено със собствените си надежди и фантазии.Но обещавам да не се захласвам много и поне през час да се връщам в действителността.
Тази вечер се очертава забавна! Петък е -т.е. в малкия ми градец ще има дискотека и ще бъде по претъпкано от обичайно,защото преди ден-два всички излезнаха във ваканция.Освен това ще се организира хип-хоп парти...и аз,макар незаинтересована от музиката,също съм поканена и то именно от моя човек. Мойте хора а.к.а. мойта компания също частично се е прибрала ет суийт хоум от студенските общежития,което също подразбира събиране.И така,ето ми много партита и една Адарка...хмм...да посетим всички за по час-два? Ммм...така да бъде!
Скачам във ваната,после слагам макиажа и няк'ви универсални дрехи и за трите събития...и излизам да избухвам...хах... :))))
Чуйте песничката...и гарантирам,че и у вас ще се породят похотливи мисли!

2 коментара:

  1. Тази песничка от момента ,в който я чух във филма , се превърна в soundtrack на похотливите ми мисли ;d

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...