сряда, 29 юни 2011 г.

Vanity Parade...

Мина един месец...а даже и малко повече...откакто чествахме нашия абитуриентски бал.И тъй като това е едно от значимите и аз не знам точно защо,събития на всеки човек реших,че е редно да напиша нещо по въпроса,а ако не,то поне да се изфръцкам с няколко традиционни снимки на абитуриентката с мама,тати,кака...тя и кавалера и...ей такива,сещата се!
Ама айде няма да бъда лаконична и ще поразкажа що годе как мина събитието.
В моят малък град има традиция баловете винаги да се празнуват на 24,което не е особено трудно,поради факта,че има една гимназия и един техникум,а хотели много! Но преди зажеднелите наконтени същества ,а.к.а. ние, да влязат по ресторантите и хотелите,се събира цялото население на целия град,та даже и на околните села! Парад на суетата.Пазар на плът.Някой ти се радва,друг злобее...трети,пети търси невяста...голямо шоу е! За радост на моя випуск от миналата година тържеството на центъра се провежда малко по организирано.Има официална програма с пищна арка,менчета с вода,та дори и бяло платно (което не знам защо след края си беше продължено с червена пътека...явно холивудските традиции също си проправят път..).








 Мястото на срещата,на което трябваше да присъстваме в 18.45,беше пред Общината,която се намира в началото на мъничката ни главна улица.Снимките,разбира се,започнаха още от там и тръгването ни към площада май не беше точно в 19.00,но точността не е присъща ни национална черта,така че...Аз и кавалера ми пристигнахме със сребристо БМВ.След целувките,прегръдките и крясъците със съучениците ми тръгнахме в редица към площада.Моят клас,като "А" паралелка беше първи,воден от класната ни,придружавана с цели двама кавалера! :Д  Характерно за моя випуск и клас е,че имаме липса на момчета (моят клас-4 момчета и 16 момичета).Но имахме подкрепление от нашите набори от техникума,които винаги предпочитаха да ходят на екскурзия с нас,така че дойдоха с нас и на бала. Ние бяхме..мм...да кажем към осми подред...като към нашата двойка поканих една приятелка,за да не се озове в неловкото положение да ходи сама.

Следва продължение...

2 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...