събота, 19 февруари 2011 г.

"Жените никога не знаят какво искат..."

При нас,жените, проблема не е че не знаем какво искаме,а че нямаме куража да изберем едно от двете (за каквото и да е било!) и следователно винаги сме на позиция "чудене",но не си даваме сметка,че така нараняваме другите,около нас,които вече са рискували заради нас и са избрали...А в случай,че изберем едното,ние все още се чудим дали е правилният избор...и пак съсипваме всичко,защото нямаме воля да кажем-"Еми това е,вече съм решила!" Започват едни колебания... и след това избираме другата възможност...и така докато не останем без нито едната.И не си ревем,прегърнали плюшените играчки!
Ето защо,ние жените, имаме толкова много обувки...защото всеки един има косури...и когато ги открием,започваме да се чудим дали пък да не си купим един нов чифт?! 


4 коментара:

  1. <"А в случай,че изберем едното,ние все още се чудим дали е правилният избор">
    С това съм много съгласна, случвами се за някои неща и не знам как да го изкореня от себе си! Но полагам старание! :)
    Но се намират и такива мъже, дето и те не знаят какво искат или пък лъжат, че не знаят.
    Кой ги знае... мъже...! Но да не започвам с това жени>
    Хората много често не знаят точво какво искат или по-скоро искат повече от едно.
    Поздрави на newborn :)

    ОтговорИзтриване
  2. Да...Права си!Като цяло хората "често не знаят точво какво искат". Благодаря! Радвам се,че все пак някой е прочел първият ми пост! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Хммм, не знам дали това е типично женска черта, защото познавам доста мъфже, които също не са наясно с желанията си (независимо дали говорим за емоционални решения или съвсем прозаични такива) :)
    Човекът е животно, което все с стреми, все търси и все недоволства. По това се отличаваме от онези индивиди от фауната, които просто се адаптират към средата къде чрез рог, къде чрез копито и козина ;)

    ОтговорИзтриване
  4. Да...така е! Това е типично човешка черта...но може би нашето недоволство е по-явно,по-саморазрушаващо...не знам...не бих могла да знам дали и в мъжките черепчета всичко се "притегля" толкова пъти...вселенска тайна! :Д :)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...